Din Kurv

Tak til Sticknordics glade, farverige og stilbevidste kunder.


Det er glædelig at der er en stigende efterspørgelse efter Sticknordics træknager.

Knagerække

Vores succes skylder vi naturlig vores kunder, som har de samme visioner som vi har. Vi ønsker at skabe moderne, stilsikre træknager i ædle træsorter. Herudover ønsker vi at levere træknager til vores kunder der ønsker at tilføre farve og glæde i hjemmet. Derfor er Sticknordic træknager et godt match med vores kunder der ønsker glæde i hjemmet kombineret med en moderne stil.

 

Sticknordics træknager er produceret i Eg og Bøg. Træknagerne er derfor stærke og smukke. Naturligvis leveres knagerne med skjulte ophæng og rawplugs, så vores kunderne blot skal bore hullet i væggen. Det skal være let en montere dine træknager. De individuelle knager giver vores kreative kunder muligheden for at skabe unikke knagerækker, som passe til familiens behov for at tilpasse i højde, arrangering og stil. Mange af vores kunder kombinerer træknagerne, så knagerækken bliver skabt i forskellige farve og i forskellige knagemodeller. Flere af vores kunder vælger også vores egetræs træknager i rent natur design, hvilket kan være med til at skabe ro og velvære i hjemmet.

 

Træknagerne du kan anvende til at designe din unikke træknagerække måler 6cm x 22mm.

 

Vi håber vi kan inspirerer dig til at være kreativ og tænke tanker om hvordan du kan sætte en ramme for glæde, ro og velvære i dit hjem.


Venligst.


Smide en kommentar


Please note, comments must be approved before they are published