Din Kurv

Knagerække


Knagerække - design den selv

 Knagerække

Med Sticknordics knager har du mulighed for at designe din egne knagerække med forskellige knager i flere farver, hvilket sætter et unik præg på dit hjem. Vores knager som bliver produceret i et nordisk design, kommer i 14 forskellige farver, og i mange forskellige designs, hvilket giver dig mulighed for at arrangerer din knagerække i et utal af kombinationer. Grib muligheden for at lade din kreativitet kommer til live og få dit hjem til at stå ud fra mængden.

 

Din kreativitet vil vi gerne understøtte med nogle designs som er produceret i træ af den bedste kvalitet. Derfor producerer vi vores knager i hårde træorter som Eg og Bøg, hvilket er eksklusive træsorter som er stærke og har et rent udtryk. Så ønsker du en stilren knagerække til at hænge tasker, jakker etc. så er Sticknordics enkelt knager en god mulighed for at arrangere knager for at skabe en unik knagerække.

 

Sticknordic ønsker at sætte lidt farve på verden, derfor er vores knager lakeret i flotte farver, som giver dig mulighed for at skabe en knagerække i flotte farver som matcher din personlighed. Hvordan skal dit hjem se ud, skal du have en knagerække som sætter et moderne nordisk præg på dit hjem? Så er sticknordics knager helt sikker en løsning som du bør overveje. Under alle omstændigheder, held og lykke med din nye knagerække, vi håber vi har inspireret dig til at tænke anderledes og skabe en knagerække, som kan sætte et unikt præg på dit hjem..

 


Smide en kommentar


Please note, comments must be approved before they are published