Din Kurv

Design din knagerække


Design din egen personlige unikke knagerække  

Knagerække

Hver enkelt af Sticknordics knager fremstilles med henblik på vores kunders individuelle bestilling. Vi ønsker at vores kunder skal kunne skabe deres egne unikt designede knager eller knagerækker med vores løsning. Vi vil gerne tilbyde vores kunder noget bedre end de masseproduceret standartløsninger. Sticknordics knager monteres individuelt på på væggen i højder og formationer, som understøtter dit families individuelle behov og din personlige stil. Dette giver dig mulighed for at skabe en unik knage eller knagerække. Herudover kan du vælge mellem 14 forskellige farver, eller den populære ”naturfarvet” knage.

Se alle vores modeller HER 

Men Sticknordics knager kan du skabe et personligt hjem, da du kan vælge imellem 5 forskellige modeller, så hvordan din knagerække skal præsentere dit hjem, er helt op til dig og din kreativitet.

 

Detaljer:

  • Sticknordics knager måler 6 cm x 22mm
  • Vælg knager mellem vores 14 forskellige farver, eller "naturfarve"
  • Kan anvendes som individuelle knager eller sammensat som en moderne skandinavisk knagerække som udtrykker stil og design.
  • Knagerne er testet og er ikke bare i et flot design, de er også utroligt stærke.

 

Hos sticknordic skaber vi moderne, tidsløse glade designs. Knagerne og knagerækkerne er designet i naturlige materialer, med vægt på funktionalitet og design.

En knagerække er en unik mulighed for at sætte et moderne præg på dit hjem. Hos Sticknordic ønsker vi at bidrage til at skabe den gode stemning i hjemmet, så vælg en knagerække i en af vores glad farve, og byd dine gæster indenfor til en sjov aften. God kreativitet og god fornøjelse.

 

/ Sticknordic

 


Smide en kommentar


Please note, comments must be approved before they are published