Din Kurv

Naturlig personlig knagerække med et lækkert finish


Naturlige unikke knagerækker med et lækkert finish

Knagerække

Forsøger du også at skabe et unikt hjem? Går du op i at dit hjem skal være personligt, og udtrykke kvalitet? Sticknordics knager er netop det, unikke, personlige og i højeste kvalitet. Med vores designs af knager, har du som køber mulighed for at designe din egne knagerække, som et udtryk for din personlige stil. Hos Sticknordic går vi meget op i knager. Vi fokuserer på at vores knager og knagerækker skal være anvendelige, ligeså vel som æstetisk smukke.

 

Sticknordic skaber designs som kan være med til at sætte en god stemning. Naturlige materialer skaber hygge, det rene designs skaber modernitet, og muligheden for tilvalg i farver og mix af knager i forskellige designs, giver dig som kunder mulighed for at skabe et unikt udtryk. Når familien kommer hjem fra arbejde, ønsker vi netop det, at være med at at skabe naturlige knager som kan være med til at sætte en hyggelig, naturlig, moderne og unik stemning i jeres hjem.

 

Sticknordic knager kan monteres enkeltvis, eller de kan mixes til at skabe en knagerække. Knagerne er nemme at sætte op, og monteres i højder og formationer som passer jeres familie. 

 

Knagerne designes i materialerne:  Egetræ eller Bøgetræ.

Knagerne måler: 6 cm x 22mm.

Knagerne kommer i 14 forskellige farver eller ren naturfarve.

Knagerne er: Lette at montere.

 

Held og lykke i din jagt efter nogle unikke knager i høj kvalitet.

 

/ Sticknordic


Smide en kommentar


Please note, comments must be approved before they are published