Din Kurv

Lækre designknager i træ


Designer træknager

 

Søger du de absolut lækreste træknager der passer perfekt til den stilfulde entré eller garderoben? 

 

Sticknordics træknager er designet skabt i lækkert træ i rene moderne linjer, som giver et rigtig cool look i rummet. Sticknordics træknager er til dig der ønsker en moderne personlig stil, med afsæt i det naturlige.

 

Personlig stil er vigtig, du kan derfor købe træknagerne i flere størrelser og farver. Dette giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk ved at hænge dem på en måde som passer til dig og din bolig.

 

Alsidighed er et vigtig element, som understøttes af sticknordics træknager. Derfor produceres knagerne i flere forskellige designs, og ikke mindst i mange farver, eller natur, hvis du ønsker et mere naturlig og enkelt udtryk i dit hjem.

 

Materialer: Stiknordics træKnager produceres kun i top kvalitet. Vi anvender derfor gode, sunde hårde træsorter som Eg og Bøg til vores produkter, hvilket sikre dig ikke kun flotte designs, men også knager som holder.

 

Et godt tip: Hvis du fortrækker det skæve og helt unikke, så sæt evt. flere forskellige knager sammen, og skab dit helt eget udtryk, eller du kan vælge at skabe en gennemfør stil. Sticknordics knagedesigns, tillader nemlig dig at skabe en personlig stil.  


Smide en kommentar


Please note, comments must be approved before they are published