Din Kurv

Knagerække - I eksklusiv design og høj kvalitet


Knagerække i moderne stil

Knagerække i moderne stil

Se vores modeller HER

Knagerække til din entre, dit børneværelse eller til dine øvrige rum. Sticknordics knager kan anvendes til at danne en knagerække, som passe til dine unikke behov. Denne løsning er en moderne og farverig løsning til dine halvtørklæder, jakker, tasker etc.

 

Hver enkelt knage monteres med skjult ophæng individuelt i væggen, du har derfor mulighed for at skabe en knagerække som hvor der er plads imellem jakkerne, som hænger tæt sammen, hvis det er det du fortrækker, eller i højder der passer til både dig og dine børn.

 

Sticknordics træknager er lavet af de bedste materialer. Vi anvender Ege- og Bøgetræ, hvilket betyder at kvaliteten er i top og udtrykket er moderne og eksklusivt.  

 

Hver enkelt knage kommer i den farve som du ønsker. Du kan vælge imellem 14 forskellige farver, eller du kan får knagerne i ren natur, hvilket er moderne og et populært valg blandt vores kunder.

 

Knagerne produceres også i flere forskellige modeller, så du har virkeligt mulighed for at skabe en knagerække med et unikt udtryk.

 

Detaljer:

Mordeller: Flere forskellige modeller

Dimensioner: 6cm x 22mm

Materiale: Eg eller bøg

Farver: Vælge imellem 14 farver eller naturfarve

 

Vi producerer dine knager snarrest efter vil har modtaget din bestilling, så din knagerække kan få et personligt udtryk som matcher dine valg. Vi tror på at personlige designs er den nye standard. Vi glæder os til at producere dine knager.

 

Se vores forskellige knagemodeller HER

Venligst/ Sticknordic


Smide en kommentar


Please note, comments must be approved before they are published