Din Kurv

Træknager - Eftertragtede knager i træ


Træknager - Eftertragtede knager i træ.

Drop denne tekst om de eftertragtede træknager og gå direkte til Sticknordics knager, det er OK :)

Sticknordic er et dansk brand på vej frem, det er der ingen tvivl om. Sticknordic har et mindre eksklusivt udvalg af knager eller knagerækker fra vores eget brand. Køb evt. de smukke klassiske knager i stilrene designs, der forhandles i mange farver. Sticknordic er et moderne brand i stil med etablerede brands som Hay eller Normann Copenhagen. Vi har knager i træ, knager i sort, i ren natur, knager til entreen, runde knager, skæve knager, knager med knop, der skaber mange ophængsmuligheder i entreen, på døre i børneværelset osv. Velkommen til, og dig endelig inspirere nedenfor af nedenstående.

Sticknordic produceret sjove, billige knager i super høj kvalitet. Vi producerer og sælger knagerne, hvilket hjælper os til at holde prisen på et absolut konkurrencedygtigt niveau. I vores træknager er der tænkt over designet og funktionaliteten.

Knagerække design – Sæt dit eget personlige præg.

De skjulte ophængt har samme fordel som selvklæbende ophæng, der skaber en illusion af at knagen ”svæver” på væggen. Om det du ønsker en knagerække til børn eller en knagerække til entreen eller en knagerække til døren så har du muligheden med dette design. Med sticknordics træknager kan du skabe din egen knagerække i op til 14 forskellige farver. Så om du er til klassisk sort, hvid eller som andre af vores kunder ønsker mange farver i dit hjem, så har vi løsningen. Ligeledes har du mulighed for at vælge træknagerne i ren natur. Dette giver dig en unik mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk i huset. Måske endda en stil der inspirerer din venner og veninder. VI forsøger med vores knagerække design at skabe et design der er tidløst i sit udtryk. Vores træknager er modsat mange andre billigere og dyrere knager produceret i Danmark, da vi ønsker at holder vores klima aftryk nede. Derfor bliver knagerne også produceret for den enkelte kunde, med et minimum af spil. Denne karakterfulde lille familie af knager er en fin dekoration til enhver væg. Alle knager er slebet med omhu og vil behandle dit tøj, tasker, halstørklæder osv. med største omhu.
Sæt dem op på væggen i det mønster du bedst kan lide. Miks gerne forskellige størrelser og farver som de passer til din stil.

Træknager i farver

Sjove knager til børn

Vi har efterhånden rigtig mange kunder der køber vores designs, og stadigt flere forældre er at finde i vores kundegruppe. Det er vores oplevelse af flere af vores kunder har et behov for høj kvalitet, håndlavede naturlige produkter der samtidigt er sjove knager til børn der elsker farve, leg og ballade. Vi ønsker at levere på dette behov. 

 

Træknagernes dimensioner:  

Vores knager måler som udgangspunkt alle 6mm. Træknagerne kommer i skrå og lige varianter. De lige kager produceres med og uden knop i Bøg. Træknagerne med knop sikre at dine ejendele ikke falder ned. Vi prioriterer vores materialevalg højt, og vi anvender derfor kun gode træsorter som Eg og Bøg.

  • Skrå træknage: 6cm.
  • Lige knage i Bøg: 6cm.
  • Lige knage med knop i Bøg: 6cm.
  • Toiletrulleholder med knop i Bøg: 12cm.

 

Toiletrulleholder i træ.

Efter vedvarende efterspørgsel fra vores kunder, er vi begyndt at producere toiletrulleholdere. Dette er et eksempel på, hvordan vi er i dialog med vores kunder omkring hvilket behov der eksisterer. Vore toiletrulleholdere i træ er produceret med knop, der holder papiret tilbage. Træpinden måler 12 cm produceres i Bøg. Ud over at være et smukt enkelt design, løser det også et urgammelt problem, nemlig, skal toiletrullen vende ind eller ud fra væggen?!

Om Sticknordic som virksomhed.

Sticknordic er en mindre designvirksomhed der har eksisteret siden 2016. Vi elsker at arbejde med træ og har god erfaring på dette område, hvilket er vigtigt da vi vægter både materialer og design højt. Vi er dog stadigvæk så tilpas lille en virksomhed, at vi kan tilpasse os vores kunders behov, hvilket vi anset som en stort fordel, da vi lever af at være lydhør overfor vores kunders input og behov. Du som kunde er derfor helt afgørende for Sticknordic, så kom endeligt med input til vores træknager eller knagerækker i træ. Vi er passioneret omkring vores produkter, og vi har selv skåret og slebet i hver eneste knage, så vi er sikker på at alle vores træknager lever op til den kvalitet som vi ønsker at levere til vores kunder. Netop vores kvalitet og design er noget som vi løbende modtager anerkendelse for af vores kunder, som kommer igen når nye rum skal indrettes farverigt og-eller naturligt og moderne.  

Vores træknager leveres primært til privates hjem, entreer og børneværelser, men vi leverer også vores billige eftertragtede knager til virksomheder, særligt i København og Jylland har vi en god kundegruppe. Som virksomhed er du ved større ordre (100 knager +) meget velkommen til at kontakte vores support.

Træknager - Knager i Træ

 

De bedste hilsner

Sticknordic.


Smide en kommentar


Please note, comments must be approved before they are published