Din Kurv

Træknager til knagerække i nordisk moderne design


 

Træknager som individuelle knager eller som en del af designs af knagerække i nordisk moderne design.

Knagerække

Endnu en tilfreds Sticknordic kunde modtager sine håndproduceret kvalitetsknager. Vi glæder os til at betjene dig, og skabe dine personlige træknager.   

SE VORES KNAGER HER

Sticknordic sælger moderne knager i flotte designs i de bedste naturlige materialer som Eg og Bøge træ. Knagerne passer ind i det moderne hjem, som ønsker at have naturlige og farverige designs som en del af deres udtryk i hjemmet. Knagerne monteres individuelt, eller som en del af en knagerække, hvilket gør det muligt at lave personlige ophæng, der passer præcis til jeres familie. 

Sticknordic sætter stor pris på vores kunder og deres meninger, og tager meget gerne imod feed back og input i forhold til vores produkter. Del ud af jeres meninger og input eller del os på facebook. I er altid velkommen til at kontakte os. Mange tak.

Knagerne måler 6cmx22mm. Sticknordics knager produceres i Eg og Bøg. Vores knager kan bestille i 14 forskellige farver, eller i natur. Med hver bestilling følger rawplugs, så det eneste du som kunde skal gøre er at bore et enkelt hul, hvor knagen skal placeres. God fornøjelse. 

SE VORES KNAGER HER

Venligst Sticknordic.


Smide en kommentar


Please note, comments must be approved before they are published